Ilmianna toteutumaton aktivismi!

Tunnetko jonkin tapauksen, jossa kaupunkiaktivistit eivät päässeet toteuttamaan ideaansa aktivistisesta toiminnasta, vaikka olisivat halunneet ja osanneet? Kerro meille alla olevalla lomakkeella!

Kaupunkiaktivistinen toiminta tarkoittaa kaupunkilaisten omasta aloitteesta lähtevää ja itse organisoimaa ja jollain tavoin rakentavaa toimintaa. Kiinnostuksen kohteena ovat toiminnan muodot, joilla voi olla merkitystä kaupunkien innovaatiopolitiikan tai osallisuuden, yhteisöllisyyden tai ekologisen kestävyyden tavoitteiden kannalta. Erityisesti kiinnostavat esimerkit Helsingin metropoliseudulta, mutta kuulemme mieluusti muistakin.

Tällä kyselyllä kokoamme tietoa pohjaksi selvitykseemme aktivismien esteistä ja rajoitteista ja niiden voittamisesta. Kyselyn tuloksia käytämme materiaalina mm. tulevassa hankekumppanien ja muiden kiinnostuneiden työpajassa, jossa tullaan tunnistamaan rajoitteiden ylittämisen tarpeita, mahdollisuuksia ja keinoja. Kooste tuloksista julkaistaan tässä blogissa.

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Ilmianna toteutumaton aktivismi!

  1. Paluuviite: Työpajan tulokset julkaistu, toimijoiden hyvän kohtaamisen edistäminen jatkuu, tule mukaan! | Kaupunkiaktivismi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s